Medlemmsinfo

Aller siste nytt 18 oktober 2015

Hei alle sammen, ja så er Bergen Dansebandforening BDF historie. I går den 17 oktober hadde vi vårt siste dansearr i Åsatun. vi var vel 100 personer som danset til fortreffelig musikk fra Contiki. kanskje fortviler noen, men fortvil ikke, det vil bli mulighet for dans fremover også bla har vi "Gøy på Gulvet" som arrangerer en del. Gøy på Gulvet finner dere på Facebook, samt at link og adresser vil bli lagt ut etter hvert. Det jobbes og fra annet hold om et arrangemang til våren uten at eg vil gå i detaljer pr i dag. det vil komme på denne siden mer innfor i løpet av vinteren.

Fra Gøy på Gulvet har vi fått følgende melding:

Neste dansefest hos Gøy På Gulvet blir i Åsatun 4 og 5 mars.
SPLINT og Svenske Holidays spiller til dans
Nettsiden vår er under utarbeidelse, og er snart klar. Du kan gjerne opplyse om adressen
www.gøypågulvet.no
I mellomtiden kan folk også gå inn på våre Facebook sider: Gøy På Gulvet.
Vi takker så mye for all den hjelpen vi kan få :)
Med vennlig hilsen
Gøy På Gulvet
Vibeke Eide
Tlf. 97071200
E-post: vibeke@gpg.dance
Web: www.gøypågulvet.no

Facebook: Gøy På Gulvet

Den tar vi inn her til orientering. Ta gjerne kontakt med Vibeke for nærmere info og detaljer

Vi i ledelsen i BDF vil få lov å takke for mange fine og flotte arrangemanger i årene som har vert, og for det gode samarbeidet med vårt publikum og serdeles alle som har vert med som dugnadsjeng, dere har gjort en formidabel innsats, vi setter stor pris på. Uten dere kunne vi ikke ha gjennimført arrangemangene så flott og knirkefritt.

Vi vil med dette takke for alle disse fine årene og arrangemangene. Med beste hilsen fra oss i ledelsen i BDF:

Vårt bildegalleri er fremdeles åpent

Vi kommer til å beholde hjemmesiden et stykke ut i 2016, dette for at folk kan få se bilder fra våre arrangemanger, og inn til videre holde dere oppdatert om ting.

med hilsen

Styret

 

På Slitu skjer det ting og, Er noen av oss i østlandsområdet og har lyst på en dans eller tre. ja da kan man ta turen til Slitu. der er jo der Sven Erik bor. og så skjer det ting der borte inn i mellom. bare gå inn på denne linken www.slitudansen.no og bla litt så kankje det er noe som frister. Her er og muligheter for bobilparkering, og stedet ligg bare ca 10 minutt å gå fra der Sven Erik bor.

=================================

 

mvh

Hans, Sven Erik og Kristel

 

VIKTIGE MELDINGER

Et gullkorn er at vår eminente fotograf Fred Morten Ervik nå har systimatisert våre bilder, slik at man kan gå inn på de eksakte arrangemangene og se. Gå gjerne på vår side Bilder og se. Gi oss gjerne en tilbakemelding om hva dere synes om denne siden nå.